Sila "LIKE" Asrieda Shoppe di FB

Wednesday, January 15, 2014

Stok ubat Raja Maajun terbaru 2014


UBAT RAJA MAAJUN,ubat untuk bermacam-macam penyakit seperti :


-salkit lutut,sakit pinggang,tulang sendi,tumit kaki,tapak kaki,jari kaki dan tangan,sakit dan tegang otot,sakit kawasan belakang dan angin tubuh badan,lenguh dan sengal,sakit urat,kesemutan,kebas,sakit kerana kesam jatuh dan patah,pagal,,linu,inchuk,gout,lemah/lesu


,mudah penat,gelap mata,menghadamkan makanan dan melawas air besar dan kencing

-mengapa membazir dengan ubat yang mahal tapi x mujarab

- atau x mampu nak mengeluarkan duit tiap2 bulan

-kita cuba ubat yang ini,belum cuba belum tahu.

-HARGA HANYA RM 25 POS LAJU RM7

-HARGA SATU DOZAN (12 botol + 1 free) RM300.00 FREE POS LAJU

-ramai yang dah mencuba alhamdulillah berkesan
-Saya nak kongsi pengalaman sikit mak mertua saya selama ni mengadu sakit2 kaki kebas tangan kaki selama beberapa tahun,selepas mencuba ubat ini dia kata macam mimpi jer bangun tdo dah x sakit2.
-Ayah saya pun sakit gout bila dia makan ubat ini dia boleh solat dengan sempurna
-Ramai yang dah mencubanya berpuas hati
-kita cuba dulu baru tahu kesannyer
-jika berminat sila hubungi saya atau sms, tel,whatsapp 0192568030 0383221320
-Selamat mencuba


Friday, August 16, 2013

Tempahan sate penghantaran kerumah atau catering

Kami ada menyedia kan sate untuk tempahan : 
Bakar dirumah
Untuk apa sahaja majlis
Untuk penghantaran dirumah
Kami berada dikajang...
Tapi hanya kawasan2 yang berhampiran sahaja.
Jika berminat sila hubungi atau whatsapp ditalian 0196438099

Monday, May 14, 2012

Jualan penghabisan stok (per kodi)

Kami akan mengadakan jualan penghabisan stok bermula pada bulan May. Dengan potongan harga untuk belian pukal per kodi dalam kuantiti minimum 20pasang. Sila hubungi kami untuk pembelian secara COD atau pos.

Saturday, March 31, 2012

Kasut / Sandal Brand FitFlop

Brand : Fitflop
Size: UK4 , US6
Harga pasaran: 64pound /rm400++
Jual sebab salah size
Original dari London

Harga : rm350 sahaja (boleh nego)



Thursday, February 9, 2012

Digital camera Olympus U1050SW

Harga: rm550 sahaja!!
Digital camera anti shock & waterproof
Masih berkeadaan baik dan berfungsi sepenuhnya.
Complete set beserta 2gb memory card



Friday, December 2, 2011

Canon lens 18-55mm IS

Canon lens 18-55mm IS untuk dijual. Keadaan amat baik,tiada calar dan masih dalam warrany canon malaysia - sehingga 16.8.2012 Percuma lens hood flower type dan rubber lens hood Harga RM390 sahaja.

Kebanyakkan gambar didalam blog Asrieda Shoppe menggunakan lens ini.



Sila hubungi call/sms/bbm atau whatsapp
Terima Kasih

Saturday, November 5, 2011

Koleksi Baju Kurung Modern Terkini ~ Nov 2011





Harga rm85.00 (sila hubungi/sms utk size)

Baju Kurung dengan kain berkualti dapat sambutan yang amat menggalakkan. Kami akan cuba menambah stok baru dari masa ke semasa. Terima Kasih

Sunday, September 11, 2011

Mencari tapak Lot kedai dan Ruang Niaga


Kami sedang mencari lot-lot kedai sewa sekitar Putrajaya , Cyberjaya ,Puchong dan Muadzam Shah,Pahang. Kepada sesiapa yang ada atau mahu memberi sewa boleh hubungi kami.

~Terima Kasih~

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011

Kami memohon kemaafan jika ada salah dan silap kepada semua pelanggan Asrieda Shoppe.
Semoga lebaran kali ini kita semua dikurniakan nikmat kebahagian dari-Nya
InsyaAllah...

Saturday, August 13, 2011

Promosi Aidilfitri 2011

Promos
Kini Kembali untuk penghabisan stock,harga termurah di pasaran, kain berkualiti,


Harga borong kami ialah :
baju kurung dan jubah
6 helai keatas RM 65.00 sehelai
12 helai keatas RM 55.00 sehelai
20 helai keatas 50.00 sehelai

Blouse :
6 helai keatas RM 30.00 sehelai
12 helai keatas RM 25.00 sehelai
20 helai keatas 24.00 sehelai


Jika berminat sila hubungi saya ditalian 0179243976 atau 0192039083
Atau YM @ email ke asrieda_shoppe@yahoo.com
Asrieda shoppe bertempat di Taman Putra Perdana Puchong

Ramai yang suka post ini: